Notícia

Eixida social 2017 - Club Multiesport El Castellet

El passat cap de setmana, com tots els anys, celebràrem la tradicional EIXIDA SOCIAL. Aquest any estavem d´enhorabona ja que s´uniren a nosaltres, els mes menuts que formen part de l´ESCOLA DE TRIATLÓ CMEC que amb tanta il•lusió em fet nàixer. Tot un plaer vorer com les noves generacions entren amb força a formar part de la nostra familia i com gaudiren de la seua eixida ciclista.

Els actes començaren el divendres 8 amb una CRONOESCALADA en bicicleta que ferem al Port de Sumacàrcer. A les 8:30 del matí, quedarem totes per eixir cap allà. L´objectiu era que ens juntarem el major nombre de membres possible i, com a la fi, així va ser. Tot i no ser competitiu, en l´ambient es respirava un aire festiu però amb els gavinets afilats per afrontar el Port. El camí fins a Sumacàrcer va transcorrer entre rises i molt bon ambient. Una vegada allí, eixírem cap amunt en diferències d´un minut, que a la fi es va saldar en un resultat de moltes rises i un bon esmorçaret que ferem en baixar del Port. Després tornada cap a casa.

El diumenge a les 8 del matí quedarem a la porta del Poliesportiu on un bon grapat de gent, tant del Club com de fora, s´animaren a vindre i acompanyar-nos, fent així complir l´ànim en que va nàixer aquesta celebració: passar un dia tots junts i celebrar la nostra afició fent el que més ens agrada que no es altra cosa que còrrer. 11 quilòmetrets on ho passarem d´allò més bé.

A les 10 del matí, les mes menudes feren una eixida cap a la zona de la Font Amarga amn bicicleta en companyía de les seues entrenadores.

Després acabarem el dia amb el tradicional esmorçaret i dinaret per unir llaços i tancar el 2017 de la millor forma possible. A la fi, un bon dia de Club, un bon dia CMEC.

Des del CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET aprofitem l´ocasió per a desitjar a totes les castelloneres unes bones festes i un feliç 2018 ple d´esport i salut.

BONES FESTES A TOTES!!

SALUT I ESPORT!

Club Multiesport El Castellet


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu