Notícia

Taller d’arquitectura per a xiquets i xiquetes

Taller d’arquitectura per a xiquets i xiquetes, el proper dijous 30 de novembre, a les 18.00 h, a la nova Biblioteca Pública Municipal Joan Fuster.

Arquilecturas és un projecte educatiu des del qual es desenvolupen continguts didàctics amb l'objectiu principal d'acostar l'arquitectura als nens/és.

Des que som petits reconèixer l'espai que habitem ens dóna seguretat. El nostre món es va ampliant conforme creixem; comencem explorant el volum generat pels barrots del bressol, o l'espai que componen les parets de la nostra primera habitació, el recorregut del passadís fins al dormitori de la mare, la trajectòria que seguim per anar al parc, els carrers del nostre barri, els barris de la nostra ciutat, la comunicació entre les ciutats… Des de sempre l'arquitectura està present, i la percepció que tenim d'ella condiciona la forma de relacionar-nos amb l'exterior. El seu coneixement estimula la nostra curiositat espacial, la nostra imaginació, incrementant la capacitat d'observació i exploració de l'entorn. Quan un nen aprèn a observar el que l’envolta des de la perspectiva de l'arquitectura, el seu medi es fa més comprensible, i l'enteniment actiu del mateix facilita el desenvolupament de la seva creativitat. Es tracta d'educar en la pedagogia urbana.

Cartell

A través de diferents activitats relacionades amb l'entorn construït anirem descobrint que entendre l'arquitectura és aprendre a pensar.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny