Notícia

Finalitza la lliga de Clubs Caixa Popular de Triatló

El passat diumenge 24 de setembre es va celebrar a la localitat de Xàbia l´última prova de la LLIGA DE CLUBS CAIXA POPULAR en distància olímpica i com no, uns quants dels nostres estigueren allí per a posar el fermall d´or a una gran temporada on em complit amb l´objectiu que era quedar més amunt de la meitat del ranking per a poder estar l´any que ve en la Segona Divisió.

La temporada va començar el 15 de gener a Almenara i em competit a les poblacions d´Alzira, Alaquàs, Gandia, Cullera i finalment a Xàbia, realitzant un gran paper en les diferents modalitats en les que s´ha competit:

- VI DUATLÓ PER EQUIPS VILA D´ ALMENARA el 15 de gener (equips)

- IV DUATLÓ D´ALZIRA el 29 de gener

- III DUATLÓ VILA D’ALAQUÀS el 26 de març

- IX TRIATLÓ PLATJA GANDIA el 09 d´abril

- TRIATLÓ PER EQUIPS DE CULLERA el 03 de juny

- VI TRIXÀBIA 2017 el 24 de setembre – Olímpic (doble puntuació)

Enguany em compartit competició amb les i els millors triatletes i els millors clubs de TRIATLÓ de la Comunitat Valenciana, entre ells, CDM-ECL Avant Moncada, C.T. Huracán Cultbikes, Tripuçol, Tricanet de Berenguer o CEC Antella - Frutas Tono entre altres. Els nostres han estat allí donant-ho tot, competint de tu a tu en totes les competicions i acabant en una més que digna 22° posició amb 336 punts, que ens classifica com a un dels clubs que l´any que ve donarà molt d'espectacle, i el CLUB MULTIESPORT EL CASTELLET estarà allí.

Pel que fa a la categoria de dones, la nostra companya Ainhoa Chordà ha aconseguit classificar-se entre els 8 millors equips de la Comunitat en la Lliga de Clubs amb el seu equip Triatló Vialterra d´Algemesí. Només desitgem que algun dia ho puga fer baix la bandera del nostre Club, voldrà dir que haurem crescut i que més dones s´animen a competir en aquest esport.

En acabar aquesta gran competició ha quedat definit el ranking de la Lliga de Clubs Caixa Popular 2017, i d´aquesta manera es configura el que serà la Lliga de 2018, en el que els clubs competiran en 3 divisions diferents, de l´1 al 15 en PRIMERA, del 16 al 30 en SEGONA i la resta en promoció. Un nou model de competició que aportarà més emoció i espectacle a la Lliga de Clubs Caixa Popular.

D´aquesta manera, i a falta d’algun objectiu que queda per assolir dels nostres, donem per tancada la temporada en quan a Triatlons es refereix. Així mateix aprofitem per a donar l´enhorabona a totes les i els nostres companys que han aconseguit aquest objectiu i aprofitem per a donar les gràcies als nostres patrocinadors, col•laboradors, amigues i amics que ens animen i fan que tot açò es convertisca en una realitat. A per la Lliga 2018.

Club Multiesport El Castellet


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu