Notícia

La participació en El Miragall digital

Des de l’inici de la publicació elmiragall.org, hem tingut molt clar que era un projecte obert a tot tipus d’entitats, associacions, col·lectius, societats, etc. sense ànim de lucre, i amb finalitats esportives, festeres, culturals, cíviques, socials, educatives... a més de les regidories i de l’Ajuntament. Un espai de comunicació posat a disposició de la comunitat castellonera de forma gratuïta amb l’única limitació del respecte als altres. 

La forma de participar és molt senzilla:

Per a l’agenda:

Enviar mitjançant aquest formulari: http://www.elmiragall.org/agenda/envia-acte o enviar al correu redaccio@elmiragall.org les següents dades: cartell, activitat, lloc, dia i hora.

Per a l’apartat de notícies:

Enviar al correu redaccio@elmiragall.org tex ( mínim una explicació de l’acte) de la notícia en format .doc o .odt, imatges o fotos en format .jpg o .gif i nosaltres les publicarem en la pàgina.

Els continguts s’han de enviar revisats/corregits i es publicaran en un termini màxim de 48 hores en dies laborables.

Volem aclarir que nosaltres no som, ni tenim, un grup de reporters que recullen totes les vostres notícies, per la qual cosa preguen que els que vulgueu publicar continguts ens faciliteu la notícia (revisada/corregida) i les imatges en suport informàtic. Fins ara, les notícies aparegudes són les que ens han facilitat.

Des d’ací, animem tothom, a què es poseu en contacte amb nosaltres per tal  d’enriquir, millorar i completar la pàgina amb les vostres aportacions.

En les mans tots està!!