Notícia

La pilota valenciana va estar molt present durant les Festes de Castelló

/ Fotos: Ulisses Ortiz

La pilota va estar ben present en les Festes Majors i de Moros i Cristians de Castelló, que este diumenge es van donar per finalitzades. Professionals, aficionats, menuts, grans, xics i xiques van fer rodar la pilota per a sumar-se a les festes de la localitat.

El dilluns 28 d'agost el trinquet de Batiste obria les portes per veure una partida amb Moltó i Sergio, actual campió i subcampió del campionat individual de raspall, respectivament. Moltó va estar acompanyat per Raül, mentre que Sergio va fer parella amb Miravalles. El públic de Castelló es va quedar amb ganes de veure a Marrahí, que va ser baixa per unes molèsties. Tot i això, els assistents se'n van anar contents en veure una gran partida que Sergio va dominar al principi, però que finalment Moltó i Raül es van emportar per 25 – 15.

El dimecres arribava el torn del I Trofeu Memorial "Luis Ferrando", organitzat per la comparsa Contrabandistes al carrer de la seua seu. Entre un gran ambient festiu, uns quants components de les comparses Conqueridors, Castellet, Contrabandistes, Alfarabes, Almohades, Almoràvids i Califes-Tuaregs es van posar els didals per raspar la pilota i fer gaudir el nombrós públic que es va apropar al carrer de Baix. Després de la partida dels més menuts, va arribar el torn dels majors, que van jugar en format eliminatòria directa. La comparsa amfitriona va acabar emportant-se el triomf contra un combinat d'Almoràvids i Califes-Tuaregs.

Per finalitzar les festes, el divendres 1 de setembre, arribava el plat fort. La primera partida al trinquet de Batiste va congregar quatre de les millors pilotaires de l'actualitat. Mar i Aida van dominar la partida des del principi i van derrotar les germanes Noèlia i Ana, que no van reaccionar a temps per poder remuntar. La segona partida va reunir els locals Ricard i Seve, que van notar la calor del públic. Enfront tenien Ian i Raül, dos ossos molt durs. Els de Castelló van intentar guanyar però finalment van caure 15 - 25 davant la potència d'Ian i Raül, que repetia victòria quatre dies després.

Fotos Ulisses Ortiz

Font: PilotaVeu

Mots clau
: PilotaViu

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny