Notícia

Les Festes de Castelló acaben amb un cartell de pilota de luxe

/ Pilotaveu

Comença el mes de setembre i acaben les Festes de Castelló. Unes festes que van tindre una gran partida dilluns passat, 28 d'agost, un taller per als més menuts dimarts passat, 29 d'agost, i el Trofeu de raspall "Memorial Luis Ferrando" dimecres passat, 30 d'agost. Per concloure-les de la millor manera, el trinquet de Batiste acollirà dues partides de nivell hui, divendres 1 de setembre.

La primera serà una partida de raspall amb quatre de les millors pilotaires de l'actualitat. Anna i Aida s'enfrontaran a Mar i Noèlia a partir de les 17h de la vesprada (entrada gratuïta). Quan acaben les xiques, arribarà el torn dels xics. Castelló tindrà el cor dividit entre el rest Ricard i el mitger Seve. El rest jugarà amb Tonet IV i Seve estarà ben cobert per Ian.

Els actes de festes continuaran a la nit amb la quarta edició del Siopara Festival, un concert de música que enguany compta amb la participació de Candela Roots, Herba Negra, Tito Pontet, Asqueiot, DJ Who Came After i l'artista convidada La Tia Figa.

Cartell

Font de la notícia: PilotaVeu.com

Mots clau
: PilotaViu
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny