Notícia

Els moros i cristians jugaran el Trofeu de raspall 'Memorial Luis Ferrando'

/ Pilotaveu

Castelló es troba en plenes Festes Majors i de Moros i Cristians. La pilota està sent protagonista i ho continuarà sent fins a l'últim dia. Este dimecres, a partir de les 18h, es jugarà el Trofeu de raspall "Memorial Luis Ferrando" al carrer de baix, on es troba la comparsa Contrabandistes, organitzadora de l'esdeveniment.

Este humil campionat es va iniciar de manera espontània entre les comparses Almohades i Contrabandistes, gràcies a la proximitat de les seues cabiles i a la germanor que els uneix pel fet de compartir la capitania i la sultania. A poc a poc van començar a unir-se festers d'altres comparses i, enguany, els "contrabandistes" han volgut retre homenatge a Luis Ferrando, un dels membres fundadors de la comparsa, pioner en la festa de Moros i Cristians a la localitat riberenca i que era un bon aficionat a la pilota.

En el campionat podran participar tots els membres de l'Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló que ho desitgen i tothom podrà anar a veure este campionat d'aficionats.

Font de la notícia: PilotaVeu.com

Mots clau
: PilotaViu
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny