Notícia

Festa del xicotet comerç a Castelló

La regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Castelló ha posat en marxa la campanya ‘Cadena pel comerç local’, que té l’objectiu de fomentar el consum al xicotet comerç a Castelló.
 
La campanya se centra en la importància dels ‘xicotets’ gestos i la cadena que es realitza a l'hora de fer les compres diàries i els beneficis que presenta aquest fet, que poden ser molt ‘grans’. D'aquesta manera, en els missatges de la campanya destaquen aspectes com el tracte personal i proper del xicotet comerç, la creació de treball pels residents, la dinamització de l'economia local, l'alta qualitat dels productes i la sostenibilitat i ajuda al medi ambient. No obstant, també es posen en relleu aspectes més socials com la proximitat de les persones que conformen el xicotet comerç (veïns, amics, familiars...) i el fet de donar vida als carrers, entre d’altres.
 
 
A més de la presència de la campanya als mitjans de comunicació (cartells, ràdio, premsa i xarxes socials), la Regidoria ha elaborat material gràfic que inclou aquests missatges, com cartells i bosses de tela, que es repartiran el proper diumenge 29 de novembre que celebrarem la festa del xicotet comerç a Castelló, hi haurà  activitats dins i al voltant del mercat de Castelló.
 

En aquest sentit, Fuster ha manifestat que la festa del xicotet comerç "es tracta d'una iniciativa en la qual es treballa i que atén la situació actual del sector". devem d’impulsar  "pensa globalment i compra localment". La campanya compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i sobre tot de l'Associació de Comerciants de Castelló.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny