Notícia

Volta a peu a Castelló, homenatge a Fermín Fons Martínez

El passat dissabte 19 celebrarem la tradicional Volta a Peu en la seua 33 edició. Aquest any era molt important per a nosaltres perquè feiem servir l´esdeveniment per a fer-li un xicotet homenatge a una de les persones que més ha fet per l´atletisme popular en el nostre poble: Fermín Fons Martínez.

En una vesprada atípica si ho comparem en edicions passades amb unes temperatures suaus per aquesta època de l´any, a les 18h. de la vesprada arrancaven les curses les mes menudes. Al parc de l´estació és congregaren un elevat nombre de xiquetes i xiquets que ho passaren d´allò més bé corrent en les diferents categories per les quals estaven repartides. Aixímateix pogueren anar descobrint eixe alicient que ofereix la competició popular i tots els valors que aquest esport preten transmetre.

Al voltant de les 19:25 començaren a congregar-se totes les participants de la cursa absoluta pels voltants del Parc de l´Estació. Els nervis es feien notar entre els participants i l´oratge i el nou circuit urbà que estrenavem aquest any ens feia presatgiar que anava a ser una cursa ràpida. Només veient les cares de les corredores i els corredors que allí és van congregar ens garantia que anavem a tenir un gran espectacle com a la fi així va ser. Abans l´inici els familiars de Fermín és reuniren en la linia d´eixida per a rebre el calor de totes i tots els participants.

A les 19:30 en punt amb els núvols que tapaven el sol del mes d´agost i amb bastant humitat és va donar inici a la cursa absoluta. 8 quilòmetres d´un circuit totalment urbà i molt planet. Moltisimes gràcies a totes i tots els participants, col•laboradors, autoritats, voluntaris i tota la població que va omplir els carrers per animar als corredors. Esperem vorer-vos l´any que ve a totes.

GRÀCIES

Classificació

Club Multiesport El Castellet 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu