Notícia

El V Torneig de màdel de Castelló es resol hui

Font: Pilotaveu.com

Després de dos dies de competició de gran nivell a Castelló, hui es decidiran els campions ja que es juguen les semifinals i, posteriorment, les finals del V Torneig de màdel. La jornada començarà esta vesprada a partir de les 19.30 hores amb partides entre els alumnes de les escoles de Castelló de la Ribera, Guadassuar i Senyera.

Posteriorment, arribarà el torn de les semifinals. La primera serà la que correspon a la categoria avançada entre els equips de Canalins, format per Miravalles i Xavi, i de Novaedat Picanya, integrat per Jordi i Àlex. La partida començarà a les 20.30 i cada mitja hora se succeiran les semifinals.

Després d'eixa partida, es jugaran les dos semifinals de la categoria d'iniciació. A les 21 s'enfrontaran els conjunts del CPV Gavalda, integrat per Pau i Murcianet, i CPV Canals, format per Poveda i Edu. Tot seguit, la segona semifinal la jugaran Javi Caldés i David Monleón, representants de l'equip Castelló, contra Ximo i Jordi, de l'equip Els Gats.

L'última semifinal enfrontarà els líders del rànquing de màdel contra els segon classificats. L'equip Pollos Planes-Galodasa, format pels germans Ricard i Guillem Sentandreu defensarà el primer lloc de la classificació general de màdel en una semifinal decisiva davant La fe seguros, integrat per Jonatan i Jordi, que tractarà de fer-se amb el liderat.

Els guanyadors de les semifinals passaran a les finals que es jugaran a les 22.30, en el cas de la categoria d'iniciació, i a les 23, en la categoria avançada. Ja de nit, en finalitzar totes les partides i dilucidar els vencedors, es farà l'entrega de trofeus.

Horaris de les partides de hui al torneig a Castelló.

Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny