Notícia

La pilota valenciana estarà ben present a les Festes de Castelló

Foto
Foto / Valerià Benetó

La pilota valenciana rodarà per tots els racons de Castelló en les seues Festes Majors i de Moros i Cristians.

Este dimecres 16 de juny s'ha donat el tret d'eixida per al V Campionat de Màdel de Castelló, el campionat més longeu d'esta nova modalitat de pilota. El campionat, que forma part del I Circuit Intercomarcal de Màdel, es jugarà dimecres, dijous i divendres, dia reservat per a la fase final. Es jugarà al Poliesportiu Municipal de 20h a 00h i hi haurà categoria infantil, d'iniciació, segona i primera.

El dilluns 28 d'agost es juga la primera partida important, amb el duel entre Moltó i Raül contra Marrahí, jugador del poble, i Miravalles. La partida serà al trinquet de Batiste a partir de les 17h i l'entrada serà totalment gratuïta.

L'endemà, dimarts 29 d'agost, arriba el torn dels més menuts. S'oferirà un taller gratuït per als xiquets a partir de les 17.45h al carrer Pilota, organitzat pel Club de Pilota Castellonense. Una vegada acabe, els alumnes de l'Escola de Pilota jugaran unes partides d'exhibició.

Cartell

El dimecres 30 d'agost la pilota continuarà pel carrer de Baix, el carrer de la cabila de la comparsa Contrabandistes, que ha organitzat el Trofeu de raspall "Memorial Luis Ferrando", on participaran equips de les diferents comparses de Moros i Cristians (18h).

Per a tancar dues setmanes intenses de pilota, el trinquet de Batiste tornarà a obrir les portes a les 17h per a veure dues grans partides de raspall. La primera la jugaran Mar i Noèlia contra Anna i Aida, quatre de les millors jugadores de pilota de l'actualitat. La segona partida enfrontarà a Ricard i Seve, dos jugadors locals. Ricard jugarà amb Tonet IV i Seve tindrà les esquenes cobertes pel rest Ian.

Pilotaveu.com

Mots clau
: PilotaViu
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny