Notícia

La Gaming Experience d´Omega World Games torna a Castelló

La Gaming Experience d´Omega World Games torna al Poble de Castelló i celebrarà la seua 2ª edició en aquesta localitat els dies 19 i 20 d'agost.

En aquesta Gaming Experience podràs trobar noves competicions i activitats molt divertides, que repartides durant tot el cap de setmana faran que el pavelló esportiu municipal s'ompli de seguidors i jugadors dels eSports.

Enllaç per a la reserva d'entrades es: https://www.enterticket.es/eventos/gaming-experience-castello-ii-156376

La Gaming Experience obrirà les seues portes el dissabte a les 10:00 del matí amb una gimcana en la qual els competidors podran obtenir punts mentre s'enfronten a diferents estils de jocs. Si aconsegueixen una quantitat mínima de punts entraran en el sorteig de premis que es realitzarà al final del matí, donant pas a l'inici dels campionats més esperats pels participants que duraran la resta del cap de setmana.

Durant tot el cap de setmana tots els assistents podran gaudir de les diferents zones instal·lades en el pavelló: la PS4 Zone on es realitzaran els campionats de Fifa17, Call of Duty Infinite Warfare i Rocket League; la GH Zone on podràs retar a un amic a una batalla amb Guitar Hero live; la Drive Zone equipada amb 4 Cockpits amb Project Cars; la VR Zone on es podran provar diferents experiències de Realitat Virtual; el nou Farpoint para PS4 i la nova zona Karting on podràs provar els nous iwatKarts i passart'ho en gran.

Cartell

Com sempre els assistents podran desconnectar en qualsevol moment i retirar-se a la Vending Zone on podran comprar tant menjar com beguda per recarregar les piles, com tot tipus d'accessoris gaming per a les seuesVideoconsoles i PCs.

De nou, Omega World Games ens acosta els esdeveniments eSports a les localitats més allunyades de les ciutats i com sempre, l'accés a l'esdeveniment serà totalment gratuït.

Ja són diversos els esdeveniments que l'empresa especialitzada en esdeveniments i competicions eSports ha realitzat per la Comunitat Valenciana, i aquest no és més que el primer dels esdeveniments d'aquest estiu, ja que el proper 28 d'agost tenen cita a l'Olleria i el 17 de setembre a Càrcer.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny