Notícia

Les Festes de Castelló amb l’esport seran millor!

Castelló s'ompli d'esport aquestes festes, amb una novetat molt important el dimecres dia 1 de setembre. La novetat es única al poble, única i pionera al Trinquet de Batiste, ja que es disputa una gran partida de pilota (raspall) femenina i nosaltres fomentem molt l'esport femení; però a mes a mes hi ha altres actes que a continuació exposem; per a que hi haja per a tots els gustos:

Comencem el Dimecres dia 16 a les 20:00h al Poliesportiu Municipal amb el campionat de Madel en 4 categories i que continua els dies 17 i 18 d’agost, tots a les 20:00h.

Cartell

El Divendres 18 d'agost a les 20:00h tenim la Contrarellotge Nocturna que te l'eixida a la Plaça de L'ermita i l'arribada a la Plaça de L'església.

Seguim amb l'esport el divendres 25 d'agost a les 20:00h al camp de futbol, el nostre UD Castellonense disputa un gran partit contra el Vilamarxant CF. Totes i tots a animar al nostre UD !!!!!!!!

El Dissabte dia 19 d’agost tenim la 33 Volta a peu, aquesta en homenatge a Fermin Fons Martinez al Parc de l’estació on primer es farà a les 17:30h la infantil i a les 19:30h la absoluta de 8km de recorregut.

Per als amants del tir i arrossegament tenim els dies 25, 26 i 27 d'agost darrere de la videca els campionats per diferents categories amb diferents premis.

Les inscripcions per al tir i arrossegament seran els dies 21 i 22 cridant al mòbil 651 192 855 JesusMañez

Per primera vegada al poble, per primera vegada al Trinquet de Batiste, en primícia, perquè defensem l'esport femení, perquè ens agrada el foment de l'esport femení en la pilota valenciana, tenim el divendres 01-09-2017 a les 17:00H al Trinquet de Batiste, gran partida de pilota (raspall) femenina, amb les federades Mar de Bicorp i Noelia de Beniparrell contra Ana de Beniparrell i Aida de Moixent !!!!!!!!! Us esperem a totes i a tots; entrada gratuïta!!!!!!!!!

Cartell

A continuació jugaran Ricard i Tonet IV contra Ian i Miravalles.

També tenim el mateix divendres 01-09-2017 a les 18:00H per part de L’escola d’handbol castellonera el XIV Trofeu d’handbol de festes al Pavelló Municipal Antoni Escuriet

Enguany l'esport a les festes serà un gran acompanyant i amb varietat per a quasi tots els gustos!!!!!!


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny