Notícia

El V Campionat de Màdel de Castelló obri el període d'inscripcions

/ Pilotaveu

Font: PilotaVeu.com

El I Circuit Intercomarcal de Màdel segueix el seu curs per la Ribera Alta. Este dimecres comença el campionat a Senyera i la setmana que ve arribarà el torn del nostre poble amb el campionat més longeu de d'esta nova modalitat de pilota a mà jugada en una pista de pàdel. Esta nova modalitat va nàixer a Castelló i enguany serà la quinta edició consecutiva que se celebra.

El campionat de Castelló és, a més a més, el que presenta més categories per a jugar. Hi haurà dues categories de nivell avançat amb diferents nivells, una categoria per a gent que desconeix el màdel i una última perquè participen els més joves. El preu d'inscripció serà de 10€ per parella d'adults i 5€ per als més menuts, i el període per a poder participar acabarà el dilluns 14 d'agost (whatsapp al 665 361 143).

L'equip de la Fe Seguros és el nou líder en la classificació del Circuit i hauran de fer bon paper en les dues pròximes cites a la Ribera i quedar per davant de l'equip Pollos Planes - Castelló de la Ribera si volen mantindre la posició. Precisament, l'any passat, la final de Castelló va enfrontar estos dos equips que encapçalen la classificació, amb victòria per als locals, que intentaran mantindre el títol.

Més informació, en el següent enllaç: www.madelpilota.com

Cartell

Mots clau
: PilotaViu
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny