Notícia

XXXIII Volta a peu a Castelló, homenatge a Fermín Fons Martínez

Un any més celebrem la nostra clàssica VOLTA A PEU en la seua 33é edició. Enguany volem retre-li homenatge a FERMÍN FONS MARTINEZ, qui ens va abandonar fa només uns mesos, i amb açò volem reconèixer una de les persones que més ha fet per l´atletisme a aquest poble, una de les persones gràcies a la qual hui podem celebrar que Castelló tinga una VOLTA A PEU quan encara hi havia gent al poble que no sabia ni que era allò de córrer allà per l´any 1984. Fermín i Rafael Estrada juntament amb altres castelloners són els qui arriscaren i donaren l´eixida per a l´atletisme popular a Castelló.

Per això un any més vos animem a què participeu…

19 d´agost

18h: CATEGORIES INFERIORS

19:30h: CURSA ABSOLUTA

El preu de les inscripcions és d´1€ (es pagarà el mateix dia en recollir el pitral) i la podeu formular a la web del Club Multiesport El Castellet , a més teniu el reglament que podeu consultar per a saber en quina categoria competiu. A l´eixida també es podreu inscriure el mateix dia de la prova.

Cartell
 

Enguany hem preparat un circuit totalment urbà i amb el preu de les inscripcions teniu dret a serveis de foto, samarreta tècnica per a les 200 primeres a meta, guarda-roba, dutxes, begudes isotòniques, refrescos, aigua, fruita fresca, rosquilletes… i com tots els anys continuem treballant per tenir-ho tot a punt perquè gaudiu d´una vesprada d´atletisme popular. Així mateix agraïm a tots els comerços i empreses que col·laboren perquè la prova es puga dur a terme.

Club Multiesport El Castellet 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu