Notícia

Nova web del Club d'Atletisme El Castellet

La Familia del Club d´Atletisme El Castellet estem d´enhorabona, estrenem NOVA WEB. Ens ha costat molt d´esforç, però finalment ja la tenim en marxa i on a partir d´ara anirem actualitzant tota la nostra activitat i podràs consultar resultats, vore fotos, etc. de les nostres proves: la VOLTA A PEU i la CURSA I MARXA FONT AMARGA - LES SALINES. Amb açò, pretenem que la web siga un referent en el nostre poble i poder donar més visibilitat al nostre club i a l´esport de l´atletisme a Castelló, tant en proves d´asfalt com en curses de muntanya en les quals participem.  Com podreu comprovar tenim més continguts, millor visualització i un format a l´altura de les millors webs dels Clubs que tenen per objecte l´atletisme.
 
A més volem aprofitar per a donar les gràcies a ÁNGEL JULIÁN MENA pel seu magnífic treball i disseny en  l´el•laboració.
 
Tot i que encara estem en proves, no dubtes en fer-nos qualsevol crítica, comentari o ànim que sempre serà ben rebut, i perquè no, la teua sol•licitud per a entrar a formar part de la nostra familia.
 
A més, aprofitem la ocasió per informar-vos que ja estan obertes les inscripcions per a la VIII CURSA I MARXA FONT AMARGA - LES SALINES de la qual pròximament vos anirem donant més dades.

Amunt El Castellet!!!
Salut i quilòmetres