Notícia

Presentació del nou butlletí digital 'El Miragall'

El passat diumenge va tenir lloc, en la sala Polivalent de l'Obrera, la presentació del nou butlletí digital El Miragall - www.elmiragall.org - i del nou portal - www.villanuevadecastellon.es – on, des d'aquesta adreça, podreu accedir a tots els serveis que ofereix l'Ajuntament a traves d'Internet.

Lluís Ferrando, regidor de Noves Tecnologies, va apuntar: "Ens van proposar dur a terme una remodelació d'estructuració de tots els elements digitals municipals a fi de millorar el seu aspecte i operativitat i, al mateix temps, fer d’aquesta opció virtual una ferramenta útil, intuïtiva i atractiva, perquè tots els ciutadans puguen fer ús d’ella, així com representativa d’un poble com el nostre”. “Espere que els ciutadans facen un gran ús d’aquestes ferramentes, millorades i actualitzades, que ofereix l’Ajuntament i que serviran, al mateix temps, per a mostrar el grau de transparència que pretén assolir aquest equip de govern”, ha afirmat l’alcalde de Castelló, Oscar Noguera.


El nou butlletí El Miragall, disposa de l'ultima tecnologia 'responsive', la qual s'adapta a tot tipus d'aparells: ordenadors, tauletes i mòbils. Des del nou Miragall es podrà disposar de qualsevol tipus d’informació relacionada amb la nostre poble, tant a nivell gràfic com documental. A l’hora d’estructurar el nou butlletí, l’objectiu era que la informació més utilitzada pel ciutadà estiguera al seu abast de manera fàcil.

Així mateix, molt prompte s'oferirà la possibilitat d’utilitzar la ferramenta de l’Oficina Electrònica, que permet als ciutadans realitzar gestions des del seu ordinador, sense haver de fer cues en l’Ajuntament.


Des de la regidoria de Noves Tecnologies ens comenten que “la intenció és que la nova web siga un portal més pròxim a la ciutadania i a totes les seues associacions, les quals podran enviar continguts al Miragall.

A la presentació del nou Miragall van assistir, a més de l’alcalde i el regidor de Noves Tecnologies, els regidors Tere Fuster, Oti Ferrando, Esther Guardiola i José López.

 
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu