Notícia

Prevenció de robatoris de productes agrícoles a Castelló

Davant de la campanya agrícola en el terme municipal, forces de seguretat, ajuntament i agricultors es coordinen mitjançant una Jornada informativa: ‘La prevenció de robatoris de productes agrícoles’

Amb motiu de la imminent campanya agrícola dels productes cítrics de la nostra zona, la regidoria de Medi Natural organitza una jornada informativa, amb la finalitat de posar en comú les línies de treball amb el principal objectiu de garantir la seguretat en els camps i evitar, en la mesura del possible, els robatoris.
 

El fet d'estar en una zona amb una important producció de cítrics fa que s'haja d'engegar aquesta campanya d'informació i prevenció sobre els robatoris. A la reunió, del pròxim dimecres 16 de desembre assistiran a més del regidor d'Agricultura Lluís Piqueras, el cap de la Policia Local i la Guarderia Rural municipal. Així mateix, assistiran  representants de la de les empreses relacionades en aquest sector i agricultors de Castelló. Esperem que aquesta coordinació i treball conjunt, done molt bons resultats.
  
Font
:

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny