Notícia

El COM 'El Castellet' participa en el programa 'Recicla amb els Cinc Sentits'

El Centre Ocupacional Municipal El Castellet de Castelló ha participat, el dijous 15 de juny, en els tallers de reciclatge i reutilització del programa Recicla amb els Cinc Sentits de la Generalitat Valenciana. L'equip d'Educació Ambiental d'aquest projecte autonòmic ha compartit amb un grup d'unes quinze persones diverses activitats manipulatives a través de les quals anem coneixent i classificant els residus que generem en les nostres cases, el seu correcte reciclatge i la seua relació amb el medi ambient.

El programa Recicla amb els Cinc Sentits de la Consellería d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, compta amb la participació dels Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor (SCRAP) per a una correcta gestió dels residus: Ecoembes, Ecovidrio, Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Fundación Ecolec, Ecolum, Fundación EcoRaee’s, Fundación Ecotic, Europeam Recycling Platform y Sigre.

És un complet projecte de tallers i altres accions docents i ciutadanes, totalment gratuïtes, que es desenvolupen al llarg del territori autonòmic per a compartir la importància del reciclatge, la necessitat d'implantar bones pràctiques ambientals i aprendre que molts dels residus que generem no són brossa i poden ser recuperats. Recicla amb els Cinc Sentits és un gran objectiu comú de tota la Comunitat Valenciana que cerca el compromís d'una societat responsable amb la protecció del medi ambient, fomentant nous valors, motivació i els llits per a la participació activa.

​​​​


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny