Notícia

El Col·legi Hernández amb la Pilota a l’Escola

Ricard i David visiten el Col·legi Hernández dins del projecte d’innovació educativa Pilota a l’Escola.

El passat divendres 12 de maig dins de les activitats del projecte educatiu Pilota a L'Escola, el col·legi Hernández va rebre la visita dels pilotaris Ricard i David. Com tots sabem són dos pilotaris del nostre poble. Ricard va vindre com a exemple de jugador professional i David va fer les funcions de tècnic de la Federació de Pilota.

La sessió que es va dur a terme va anar dirigida a l'alumnat de 4rt de primària i es va dividir en una part teòrica i una pràctica. La part teòrica es realitzà a l'aula i l'objectiu principal era conéixer les arrels de la pilota valenciana, les modalitats més destacades, les que es practiquen en la comarca, com protegir-se les mans, els materials etc. Dins d'aquesta part també hi hagué una activitat molt interessant :“ L'alumne Periodista” , en la qual els alumnes juntament amb el professor elaboraren una entrevista al jugador professional sobre la seua trajectòria esportiva i altres qüestions d’interés.

Una vegada treballat tot açò es passà a la sessió pràctica, que fou on l'alumnat, el jugador professional ( Ricard ) i el tècnic ( David ) gaudiren del joc de la pilota valenciana. Començaren amb uns jocs d'iniciació i acabaren jugant al raspall, que és realment el que més els agradada.

Com a conclusió de la jornada, cal dir que activitats com aquestes són les que fan que els nostres alumnes cada vegada estimen més la pilota i la senten com a pròpia.

Col·legi Hernández