Notícia

50 Aniversari de VIDECA

El passat divendres 6 de Novembre VIDECA va celebrar el seu 50 aniversari.
 
Divendres dia 6 de Novembre Indústries VIDECA va celebrar el seu 50 aniversari, en la nau multiusos de l'antic poliesportiu.

En la primavera de 1965, Eugenio Aranda Gregori, els germans Fernando i Vicente Albero, Ramon Moreno Vila, Enrique Pons Franco i José Sebastià Bixquert crearen esta empresa per a la fabricació de gallons de taronja en almíbar amb la intenció que el nostre poble prosperara en la situació social concreta d'aquella època.

Un 6 de Novembre, tal dia com divendres passat es va inaugurar una nau de 240 metres quadrats que va començar amb 30 treballadors i actualment compta amb més de 500, després de les constants ampliacions que ha experimentat.
 

A l'acte assistiren treballadors de la empresa, autoritats i membres del consell d'administració de l'empresa. El president del consell d'administració Enrique Pons Franco va intervindre per indicar que després de 50 anys de feina VIDECA ha aconseguit mantindre la seua competitivitat gràcies sobre tot a la implicació de les seus treballadores i treballadors i al bon fer de la gestió de l'empresa.
 

L'alcalde de la població Òscar Noguera Alberola va intervindre també destacant la importància que té per a Castelló comptar amb una  entitat d'aquestes característiques per al desenvolupament econòmic del nostre poble. 
 


Font de la notícia: 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny