Notícia

La targeta de la campanya «Castelló més bons que mai» es pot utilitzar a partir de 8 de setembre

A partir de divendres 8 de setembre, fins al 31 d’octubre es podran utilitzar les targetes als comerços adherits a la campanya

Relació de comerços adherits a la campanya, en verd socis de l’ACC i en gris la resta.

A tindre en compte tant per als usuaris com per al comerç:

Les targetes funcionen mitjançant la banda magnètica que s’haurà de passar pel targeter del comerç adherit, una vegada passada caldrà posar l’import de la compra i a partir d’ací sempre caldrà respondre clicant al botó verd del targeter encara que demane un número de pin!!!

Si la compra supera el saldo de la targeta, l’usuari/a haurà de pagar la diferència, si no supera quedarà un saldo pendent per a la següent compra.

Es recomana guardar els tiquets que es realitzen en la targeta per calcular el saldo pendent, ja que si es fa una compra de 25 € i el saldo és de 23 € la targeta donarà error. També es pot saber el saldo entrant a la pàgina web ‘targeta regal seguiment i control’ que trobareu al següent enllaç: https://www.caixapopular.es/es/particulares/tarjeta-regalo

Aquesta campanya és possible gràcies als patrocinadors, l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana, i està organitzada i dirigida per l’ACC – Associació de Comerciants de Castelló, i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny