Notícia

La regidoria de Joventut i l’Associació Cultural Tabalà obrin un canal de Telegram per a la joventut que vulga participar en els propers Projectes Europeus

Des de la Regidoria de Joventut de Castelló i l'Associació Cultural Tabalà han posat en marxa una iniciativa per mantenir als joves i les joves locals informats sobre els projectes europeus que es portaran a terme des de l'Associació Cultural Tabalà.

 

Aquesta iniciativa consisteix d'un grup de difusió, que estarà disponible al canal de Telegram. Per unir-se a aquest grup i començar a rebre informació sobre els projectes europeus s’ha d’enviar un missatge al número de telèfon 647 73 76 20 per donar-se d'alta en aquest grup.

 

Un vegada dins del grup, els membres tindran l'oportunitat de conèixer els projectes actuals que es desenvolupen a nivell europeu. A més, s'obrirà un procés de selecció per identificar i escollir les persones més idònies per participar activament en aquests projectes.

 

Amb aquesta iniciativa, la Regidoria de Joventut i l'Associació Cultural Tabalà busquen fomentar la participació i la implicació de la joventut de Castelló en projectes internacionals, oferint-los una finestra d’oportunitats a nivell europeu.

 

  

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny