Notícia

Jimena Cervera Guerras, del Club de Patinatge de Castelló, representarà Espanya en el Campionat Europeu de Patinatge Artístic Solo Dance a Itàlia

Jimena Cervera Guerras participarà en el campionat europeu de patinatge artístic en modalitat solodance que tindrà lloc del 29 d'agost al 3 de setembre en ponte di legno (Italia).

Jimena ha estat la única valenciana convocada per la Reial federació espanyola de patinatge en modalitat solodance per a participar al europeu en categoria cadet.

Esta convocatòria és fruit del gran nivell que ha presentat la patinadora esta temporada que li va valdre la medalla de bronze al campionat nacional el passat mes de Juny a Gandia. 

Jimena porta una gran trajectòria i conta en el seu palmarès amb 6 títols autonòmics aconseguits de manera consecutiva i una medalla de plata internacional al França amb la selecció espanyola. Esta serà la primera vegada que participe en la máxima competició de la seua categoria, l'europeu al que viatjarà amb la selecció espanyola i la seua entrenadora Iris Espert.

 

Actualment les seues companyes de club Gema Gilabert i Mireia Montilla preparen també la copa de Europa que tindrà lloc al mes d'octubre.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny