Notícia

Comença la matrícula a l'Escola d'Adults Paz Mínguez per al curs 2023/24

Des de l'4 fins al 15 de setembre t'esperem per efectuar la matrícula:

Si vas fer la preinscripció al juliol, tindràs la plaça reservada durant eixos primers 15 dies. Si no efectues la matrícula en eixe període, es continuarà matriculant sense reserva de plaça fins que s’esgoten les places disponibles en cada grup.

Si no vas fer la preinscripció, podràs fer-la de manera presencial del 4 al 15 de setembre. A partir del 15 de setembre també et podràs matricular sempre que hi haja places disponibles en el curs o taller desitjat.

L’horari serà de 17 a 20 hores de dilluns a dijous.


 

#50anysfentescola

#50anysfentpoble


 

 

Recorda seguir-nos a les xarxes socials si vols estar al dia de les novetats a l'escola:

· Facebook: Escola d'Adults Paz Minguez· Instagram: @cmfpapazminguez

· YouTube: CMFPA Paz Mínguez

· Web: https://pazminguez.com/

 

L'Escola d'Adults de Castelló 'Paz Mínguez' obri les inscripcions per al curs 2023-2024

Una àmplia oferta formativa per a continuar la teua formació

L'Escola d'Adults de Castelló 'Paz Mínguez' està preparant el nou curs 2023-2024 amb una àmplia oferta formativa per als interessats en continuar la seua formació. Amb la finalitat d'oferir oportunitats de desenvolupament personal i professional, l'escola presenta una varietat de cursos i tallers adaptats a les necessitats dels seus alumnes.

 

Entre les opcions disponibles destaca el Cicle 1 de l'Escola per a Adults, una oportunitat per a obtenir una formació completa. A més, s'imparteixen dos cursos específics que condueixen a l'obtenció del Graduat en Educació Secundària: GES 1 i GES 2.

 

Reconeixent la importància del domini de les llengües, l'escola ofereix diversos nivells de cursos com Valencià (A2, B1,B2, C1 mitjà, C2 superior i com a llengua extrangera), Castellà com a llengua estrangera i Anglés (Nivell A1 i A2).

 

Per als amants de l'aprenentatge continu, s'ofereixen també diversos tallers que proporcionen excel·lents activitats per al temps lliure. Entre aquests, destaquen el Taller de Lectura i el Taller de Memòria, que contribueixen al desenvolupament personal i alhora són entretinguts i enriquidors.

 

A més, en l'era digital, l'Escola d'Adults reconeix la importància de les destreses informàtiques i ofereix dos cursos d'informàtica adaptats a diferents nivells: Bàsic i Pràctic, que inclouen l'ús del processador de textos, fulls de càlcul i presentacions.

 

Aquells que desitgen més informació o tenen preguntes poden posar-se en contacte amb l'escola durant l'horari d'atenció, de 10 h a 13 h, als telèfons 962452995 i 661321774.

 

L'Escola d'Adults de Castelló 'Paz Mínguez' està situada al segon pis del Centre Municipal de Formació Professional per a Adults Paz Mínguez, ubicat al Carrer La Séquia, 16.

 

Amb aquesta oferta formativa àmplia i diversificada, l'Escola d'Adults de Castelló 'Paz Mínguez' s'esforça a proporcionar les eines necessàries perquè els adults puguen continuar amb el seu creixement personal i professional. Aprofiteu aquesta oportunitat per a continuar la vostra formació i obrir nous horitzons en el curs 2023-2024.

 

 

Contacte

Escola de adults CMFPA Paz Mínguez - Casa de la Cultura (2n pis)

Carrer de la Sèquia, 16

46270 Castelló, València

Tel.: 962452995 / 661321774  - de dilluns a dijous de 15:00 a 20:00 hores

Correu: cmfpa@castellosom.com


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny