Notícia

PLACES ESGOTADES | Escoleta de Conciliació en Setembre per a nascuts i nascudes entre 2019 i 2011

La Regidoria d'Educació ha anunciat la posada en marxa d'una escoleta de conciliació per al mes de setembre, amb l'objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar de les famílies amb xiquets i xiquetes nascuts i nascudes entre els anys 2019 i 2011. Aquest servei estarà disponible des del 4 fins al 8 de setembre.
 
El programa està dissenyat per oferir una solució pràctica durant els primers dies de setembre, just abans de l'inici del nou curs escolar. Els horaris establerts seran de 8.30 a 13.30 h per a proporcionar una assistència efectiva durant les hores matinals.
 
L'escoleta es desenvoluparà de manera gratuïta al poliesportiu municipal, un espai adequat per a les activitats planificades. Amb l'objectiu de garantir una correcta organització i planificació, es requerirà una inscripció prèvia, mitjançant el següent enllaç:
 
Cal tenir en compte que les places són limitades, per la qual cosa es recomana realitzar les inscripcions amb temps suficient per assegurar la participació en aquest programa de conciliació.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny