Notícia

Club Patinatge Castelló: Comença una Nova Temporada Plena d'Oportunitats

Amb l'arribada del nou curs, el Club Patinatge Castelló s'apresta a obrir les seues portes novament per a una temporada d'aprenentatge i creixement. El club anuncia el reinici dels seus entrenaments per al proper 4 de setembre, oferint una àmplia gamma d'oportunitats per a totes les persones que els agrada el patinatge i la dansa.

 

Aquesta temporada, es podrà gaudir d'entrenaments en patinatge artístic, dansa contemporània i preparació física, amb opcions que s'adapten des de l'iniciació nivell 0 fins al nivell de competició.

 

Per als interessats a conèixer més sobre el club i les seues ofertes, el CP Castelló convida a tots a participar en les jornades de portes obertes. Aquestes tindran lloc el dimarts de 17:15 a 18:15 i el dimecres de 17:30 a 18:30 al pavelló Antoni Escuriet de Castelló. Aquesta és una oportunitat per a provar les diferents disciplines i experimentar l'ambient del club.

 

Per obtenir més informació i detalls sobre la inscripció, es pot contactar amb el club a través del correu electrònic cpacastello@gmail.com. També es pot seguir el CP Castelló a través de les xarxes socials @cpacastello a Instagram o Twitter, així com a la pàgina de Facebook "Club Patinatge Castelló".

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny