Notícia

La Campanya d'Estiu de l'ACC ja està ací

Amb l'arribada de l'estiu, l'ACC - Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló, ha llançat una nova campanya destinada a fomentar les compres als comerços locals associats. Amb el lema "Soc fan del Comerç Local", aquesta iniciativa busca reconéixer i agrair la fidelitat dels clients que opten per comprar als establiments de l'ACC.


En el marc d'aquesta campanya, els comerços associats a l'ACC obsequiaran als seus clients motxilles bio reciclables. Aquesta acció no només té com a objectiu premiar els clients, sinó també promoure el consum responsable i sostenible.
L'Agrupació de Comerç de Castelló ha treballat de manera constant per potenciar i visibilitzar el petit comerç local. Aquesta campanya d'estiu és una de les diverses accions que s'han posat en marxa amb aquest propòsit. A més d'incentivar les compres als comerços associats a l'ACC, l'entitat vol destacar els avantatges d'optar per aquests establiments, com l'atenció personalitzada i propera que ofereixen als clients.
A més, el president de l'ACC, Vicent González, ha presentat aquesta campanya davant la nova corporació municipal, encapçalada per l'alcaldessa Horte Gomez, acompanyada per Òscar Noguera, regidor de Comerç i Andreu Rodríguez, regidor de Participació Ciutadana. Aquesta presentació serveix per reiniciar un nou espai de col·laboració entre les dues institucions i és el primer pas cap a futures accions que s'estan preparant i que aviat es duran a terme.

Andreu Rodríguez, regidor Participació Ciutadana, alcaldessa, Horte Goméz, Vicent González, president de l’ACC i Òscar Noguera, regidor de Comerç.

Andreu Rodríguez, regidor Participació Ciutadana, alcaldessa, Horte Goméz, Vicent González, president de l’ACC i Òscar Noguera, regidor de Comerç.

A continuació, es proporcionen més detalls sobre els comerços participants en la campanya, així com les institucions que han col·laborat en aquesta iniciativa comercial. L'ACC confia que aquesta campanya d'estiu tinga èxit i que els castelloners i castelloneres continuen donant suport al comerç local de l'associació.


ACC - Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny