Notícia

L'Escola d'Adults 'Paz Minguez' ofereix un nou curs d'anglès A1 per a principiants

L'Escola d'Adults 'Paz Minguez' ha anunciat l'obertura de les inscripcions per al seu nou curs A1 d'anglès destinat a aquelles persones que desitgen aprendre l'idioma des de zero. Aquesta és una excel·lent oportunitat per a tots aquells i aquelles persones que volen començar el seu camí per aprendre anglès.

 

El curs A1 d'anglès està dissenyat especificament per a principiants absoluts, de manera que no és necessari tenir cap coneixement previ. El programa de l'escola proporcionarà les eines i els recursos necessaris perquè els estudiants aprenguen els fonaments bàsics de l'idioma, com ara l'alfabet, la pronunciació, el vocabulari i les estructures gramaticals més senzilles.

 

La preinscripció per al curs 2023-2024 estarà oberta de l'1 al 23 de juliol. Per a realitzar-la, es pot accedir al següent formulari: https://www.castellosom.es/va/webform/preinscripcio_cmfpa_paz_minguez

 

Aquells que desitgen més informació o tenen preguntes poden posar-se en contacte amb l'escola durant l'horari d'atenció, de 10 h a 13 h, als telèfons 962452995 i 661321774.

 

L'Escola d'Adults de Castelló 'Paz Mínguez' està situada al segon pis del Centre Municipal de Formació Professional per a Adults Paz Mínguez, ubicat al Carrer La Séquia, 16.

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny