Notícia

Taller Participatiu del II Pla d'Igualtat aquest dimecres 12 de juliol

Aquest dimecres 12 de juliol, l'Ajuntament de Castelló acollirà en el seu saló d’actes a les 19.30 hores, un Taller Participatiu dedicat a continuar amb el desenvolupament del II Pla d'Igualtat. Aquesta iniciativa forma part de les activitats en curs per garantir la igualtat real i efectiva en l'àmbit local.

 

Amb l'objectiu d'abordar les desigualtats de gènere i promoure canvis positius en la societat, el II Pla d'Igualtat de Castelló busca millorar la situació de la població, reduint les discriminacions encara presents. Aquest II Pla d’Igualtat pretén abordar diverses qüestions rellevants com la situació laboral, la participació ciutadana, la conciliació familiar, la millora de la salut sexual i reproductiva, l'educació per la igualtat, l'urbanisme i la mobilitat amb perspectiva de gènere, així com la sensibilització i prevenció de la violència de gènere.

 

El Taller Participatiu serà un espai de col·laboració i diàleg obert a la ciutadania, on es recolliran opinions, propostes i inquietuds per tal de construir un pla que responga a les necessitats i aspiracions de la nostra ciutadania.

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny