Notícia

Resum de la xarrada sobre l’eficiència energètica

Ahir dijous 6 de juliol, va tenir lloc al segon pis de l'Ajuntament de Castelló una xarrada sobre eficiència energètica. L'esdeveniment va ser presidit per l'Alcaldessa Horte Gómez i acompanyat per l'Arquitecte Municipal, José Oliva i la representant de l'empresa 'Energia Sapiens', que assessorarà l'Ajuntament de Castelló en tot el procés.

La xarrada va rebre una gran acollida per part dels assistents, ja que hi va haver una gran assistència i van tenir l'oportunitat de conèixer l'impacte positiu d'una comunitat energètica. Aquesta iniciativa beneficia tant el medi ambient local i natural, ja que utilitza energia de quilòmetre zero, com les llars, empreses i comerços, pel que fa al preu de l'energia. Amb aquest projecte, el municipi i els seus habitants contribueixen al compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, ja que es redueix la petjada de carboni que deixem al planeta.

 

Durant la xarrada, es va parlar de com impulsar una comunitat energètica al poble, què és una comunitat energètica i quins beneficis mediambientals, socials i econòmics aporta una iniciativa d'aquest tipus als municipis i a l'entorn.

Des de l'Ajuntament, es vol agrair l'assistència a tots i totes les assistents i l'interès mostrat al llarg de la xarrada.

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny