Notícia

Taller de neuromarketing: impulsa el teu negoci amb tècniques científiques avançades

Acelera Pyme la Ribera organitza un taller de Neuromarketing, que tindrà lloc el divendres 7 de juliol a les 9:30h. El taller serà impartit pel Dr. Pablo Ferreirós Bennett, un reconegut expert en el camp. L'esdeveniment tindrà lloc al Saló d'Actes de la Mancomunitat de la Ribera Alta, situat a Alzira.

 

El taller de Neuromarketing ofereix una oportunitat única per a les empreses de la zona de la Ribera de descobrir com utilitzar els coneixements de la neurociència per millorar les seues estratègies de màrqueting. El Dr. Ferreirós Bennett compartirà idees i tècniques innovadores que ajudaran les empreses a entendre millor el comportament dels consumidors i a crear campanyes de màrqueting més efectives.

 

L'assistència al taller és gratuïta, però cal inscriure's prèviament. Per a registrar-se, podeu accedir a la pàgina d'inscripció a través del següent enllaç: https://bit.ly/3CPUtFh. No perdeu aquesta oportunitat de conèixer les últimes tendències en el món del màrqueting i aplicar-les al vostre negoci.

 

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny