Notícia

Comencen les obres per reformar el Mercat Municipal de Castelló

Hui s'han començat a les obres de reforma del Mercat Municipal de Castelló,el nostre emblemàtic edifici que va ser inaugurat el 1928. Aquesta remodelació serà una gran oportunitat per modernitzar les instal·lacions i millorar l'experiència dels clients i comerciants.

Les obres estan programades per a durar entre 3 i 4 mesos, durant els quals es realitzarà una redistribució de zones molt específiques de l'edifici, com ara bé, els vàters i el sostre.

A més a més, s'adequarà el sostre del mercat per assegurar la seua sostenibilitat i estabilitat a llarg termini. Això garantirà un entorn més segur i còmode per a totes les persones que freqüenten el Mercat Municipal.

 

 

Una altra novetat important de la reforma és l’habilitació de sales de reunió o exposició en la part superior de l'edifici. Aquestes noves instal·lacions permetran organitzar reunions, presentacions i altres esdeveniments locals.

L'Ajuntament de Castelló ha invertit en aquesta reforma per preservar el caràcter històric del Mercat Municipal mentre s'adapta a les necessitats actuals. Es busca, amb aquesta reforma, revitalitzar aquest espai i convertir-lo en un punt de referència per a tots els habitants de Castelló.

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny