Notícia

Comencen les vespertides, programa de conciliació familiar

Ahir dijous 1 de juny van començar les jornades de vespertina, el programa de conciliació familiar que es durà a terme durant les vesprades del mes de juny.

Dins d'aquest Programa de Conciliació s'obri un nou servei gratuït: una escola amb diferents jocs i tallers lúdics i creatius per a xiquetes i xiquets naixcuts entre 2020 i 2009.

L'escola te un horari de 16.00 h a 20.00 h a l'Escola d'Adults - CMFPA ''Pau Mínguez.''

 

La inscripció es pot fer a: https://www.castellosom.es/va/webform/escola_vespertina_juny_23

Durant la vesprada els xiquets i xiquetes inscrits podran gaudir de diferents jocs i tallers lúdics i creatius.

L'entrada i l’eixida a l'escola serà flexible, ja que es podrà entrar fins a les 16:30 i eixir a partir de les 19:30 h. Tot i això, com que es tracta d'un servei de conciliació familiar, es podrà entrar i eixir fora de l'horari establert notificant als monitors/res l'hora exacta a la qual aniran a recollir-los si és fora de l'horari establert.

Per facilitar l'organització i la previsió de l'escola, a la inscripció es poden triar els dies de la setmana d'assistència, però es tracta d'una aproximació, ja que l'assistència serà flexible i no obligatòria. A més, les noves inscripcions s'hauran de fer abans del divendres (14 h) anterior a l'inici de cada setmana.

Finalment, per tal de garantir la conciliació de totes les famílies de Castelló també s'atendrà a aquelles que per una urgència necessiten deixar els fills/es a l'escola sense haver fet la inscripció, sempre que avisen als monitors/es eixe dia.

Per a consultes telefona al: 647479012 - 647737620

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny