Notícia

L'IES Consuelo Aranda d'Alberic ofereix Cicles Formatius per al curs 2023-2024

Si has acabat 4t d’ESO o 2n de Batxillerat i no et veus a la Universitat, en IES Consuelo Aranda podem ajudar-te!

Admisió Cicles Formatius curs 2023-2024- Presentació telemàtica: del 22 al 30 de maig.

Al nostre centre tenim Formació Professional amb un horari de 8.00 a 14.00 hores, instal·lacions avançades, professorat especialitzat i molt més.

T’agraden la informàtica i els ordinadors? Tenim el Cicle de Grau Mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes i podràs conéixer el seu funcionament intern, com muntar i configurar-los. I a més aprendre a administrar xarxes i servidors.

Si prefereixes treballar en una oficina portant la gestió administrativa d’una empresa comptable, laboral, fiscal, pots fer el nostre Cicle de Grau Mitjà de Gestió Administrativa.

Són cicles de grau mitjà, amb posibilitat d’ERASMUS+ en un país europeu i continuitat al centre cursant un Cicle Superior.

 

Per al pròxim curs incorporem l’opció de clases de francés per a obtindre títol en dos llengües estrangeres.
El Cicle Superior de Desenrotllament d’Aplicacions Multiplataforma on seràs capaç de crear els teus jocs o apps per a mòbil i/o tauleta. Aprendre a programar i treballar amb bases de dades.

I el Cicle Superior d’Administració i Finances, si el que t’agrada és gestionar empreses i portar la documentació fiscal, laboral i comptable aquest cicle és el teu.
A aquestos dos tens la possibilitat d’estudiar i treballar a la vegada amb la FP DUAL. A tots els nostres cicles treballem projectes d’innovació i emprenedorisme. Amb empreses competitives de diferents sectors. 
Estes són algunes de les empreses col·laboradores on podràs fer les teues pràctiques formatives: 

 

Consulta la nostra oferta formativa en www.isca.es i vine a conèixer-nos.
 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny