Notícia

Resum de la primera jornada de l’individual de raspall dels pilotaris castelloners

El passat dimecres 17 maig va començar el XXXVII CAMPIONAT INDIVIDUAL DE RASPALL - TROFEU PRESIDENT DE LA GENERALITAT VALENCIANA on 3 pilotaris castelloners, com son Marrahí, Murcianet i Seve, iniciaven la seua carrera cap al títol en la competició reina de la pilota valenciana en la modalitat de raspall.
 

El primer d’ells, Marrahí, va guanyar la seua partida contra Ian, de Senyera, per un contundent 0-25 el passat dissabte al trinquet de Bellreguard. Així doncs, la seua pròxima partida serà aquest diumenge 28 de maig al mateix trinquet contra Vercher a les 18:30h.
 

La mateixa sort va córrer Murcianet, el qual va concloure la seua partida 25-0 a casa, al nostre trinquet municipal, contra Badenes. El seu pròxim enfrontament serà el dissabte 27 de maig a les 17:30h contra Vicent, partida que es podrà seguir també per la televisió autonòmica À Punt.

 

Per últim, Seve no va poder aconseguir el triomf en una partida molt disputada contra Vicent, la qual va finalitzar amb un resultat de 25-20 a favor del pilotari de Xeraco. Amb aquesta derrota, Seve no aconsegueix classificar-se per a la lligueta de huitens de final.

Des de l’Ajuntament de Castelló els desitgem la millor de les sorts a Murcianet i Marrahí en els seus camins dins de l’individual i volem donar molts ànims a Seve animar-lo per tal d’aconseguir molts èxits futurs.

Va de bo!

 

Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny