Notícia

Un cap de setmana més ple d’èxits per al Club de Patinatge Artístic de Castelló

Si fa dues setmanes ja va haver una gran participació del Club de Patinatge Artístic de Castelló als campionats autonòmics de les categories aleví i infantil, aquest cap de setmana no podia ser menys.

 

En aquesta ocasió, es celebrava el campionat autonòmic de Solodance a la localitat de Xeraco per a les categories cadet, juvenil, júnior i sénior on, de nou, el CPA de Castelló va recollir uns grans resultats.

 

Per una banda, en la categoria cadet, Jimena Cervera i Carlota Climent es van proclamar campiona i subcampiona respectivament. A més, Meritxell Carrascosa va aconseguir assolir la 6ª posició, mentre que Naia Mateu i Belén Furió van aconseguir finalitzar dins del Top 20. D’altra banda, en la categoria júnior van repetir posicions al pòdium proclamant-se Mireia Montilla la campiona i Clàudia Bailén subcampiona.

 

Amb tot açò, asseguren la participació en els campionats nacionals Jimena, Carlota, Mireia i Clàudia junt amb les ja classificades Gema Gilabert, Carla Navarro i Lucia Guerrero, proclamant així a Castelló i al Club de Patinatge Artístic de Castelló com al poble i club que més participació valenciana tindran en els campionats nacionals que es celebraran pròximament a les ciutats de Gandia i Fuengirola (Màlaga).

 

Des de l’Ajuntament de Castelló els volem mostrar l’orgull i l’alegria que ens suposa aquesta notícia i els desitgem la millor de les sorts a les joves patinadores i a tot el club per als campionats nacionals.

 

Força CPA de Castelló!!

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny