Notícia

Castelló acull la VIII edició de la trobada musical escolar musiescola

Més d'un miler d'alumnes d'Educació Primària de 26 col·legis provinents de distintes comarques valencianes, acudiren a Castelló dimecres 17 de maig per a participar en l’encontre musical.
 
El CEIP Severí Torres ha participat en la VIII edició de MUSIESCOLA, una trobada musical escolar que compta globalment amb unes 70 escoles, 3.000 alumnes i 240 mestres d'Educació Primària. A causa de l'augment considerable de participació, s'ha hagut de repartir l'alumnat en altres dues localitats: Tavernes de la Valldigna i Picassent.
 
Els Centres participants es proposen fer un treball divulgatiu traient l'escola al carrer, donant visibilitat a la tasca que es realitza dintre l'aula i reivindicant la música com a matèria necessària en la formació integral del nostre alumnat, en la millora de la convivència, la inclusió, la coeducació i la igualtat.
 
Aquest any s'ha escollit EL PATRIMONI cultural valencià com a temàtica que vertebra les activitats que ha treballat l'alumnat al llarg del curs.
 
L'alcudià Jonatan Penalba ha estat el cantant que ha participat enguany en el projecte, rebent el reconeixement del col·lectiu per la seua aportació al cant d'estil i la cultura popular. La Pato orquestra, com ve sent habitual, va acompanyar les distintes actuacions musicals de la jornada.
 
Les activitats brollaren sota un ambient molt participatiu, festívol i reivindicatiu. Començà a la Sala Multiusos des d'on s'inicià la cercavila fins al Parc de l'Estació on es van desenvolupar la resta d'activitats. La trobada ha comptat amb la col·laboració del nostre Ajuntament així com, el Centre Ocupacional El Castellet i diferents associacions i ONG.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny