Notícia

L’Individual de Raspall Professional, torna al trinquet de Castelló

Huí dimecres 17 de maig s’inicia, amb la primera partida que enfronta a Moltó i Rafa, el XXXVII Campionat Individual de Raspall – Trofeu President de la Generalitat Valenciana en el que participaran 3 pilotaris castelloners com son Marrahí, Seve i Murcianet.

Així doncs, el pròxim diumenge 21 de maig a les 18:30h es disputarà la tercera partida del Campionat Individual de Raspall Professional al trinquet de Castelló, la qual enfrontarà al jove pilotari castelloner Murcianet amb Badenes, natural de Xeraco. Aquesta partida està dins de les quatre partides d’octaus de final, de les quals es decidiran qui son els pilotaris que s’enfronten a Tonet IV, Salelles II, Vercher i Ivan (millors classificats de l’edició anterior) en la següent ronda.

A més, abans d’aquesta partida, es disputarà una partida d’escala i corda que enfrontarà a Pere Roc II i Pere contra José Salvador i Santi.

Des de l’Ajuntament de Castelló vos animem a totes i tots a omplir el trinquet municipal aquest diumenge per a que gaudir d’una gran vesprada de pilota valenciana al nostre trinquet.

Salut i Va de Bo!