Notícia

Comunicat oficial: A.F.A Respir Castelló

Després d’algunes informacions difoses en alguns mitjans de comunicació locals, l’Associació Familiar d’Alzheimer Respir Castelló exposa:

Tenim la satisfacció d’haver ampliat els espais on desenvolupem la nostra activitat i hem donat moviment a la llista d’espera fins al punt de poder tindre places disponibles.

 

Hem millorat considerablement les condicions del centre a partir de tres agents als quals manifestem agraïment:

1-A l’Ajuntament i al poble de Castelló que ens cedeix part del local de l’ermita. I des de fa unes setmanes també ens ha cedit el primer pis, amb un saló molt gran, altres tres sales i banys adaptats.

2-Persones particulars i algunes empreses amb qui hem fet millores en les instal·lacions.

3-La subvenció de la Conselleria d'Igualtat amb qui hem renovat part del mobiliari i hem condicionat el jardí. Ara disposem de zones de sol i ombra adequades per a les activitats terapèutiques.

 

Amb la cessió de més espai puguem cobrir algunes de les necessitats que tenim:

-Atenem un major nombre de persones. Tant persones malaltes com familiars.

-Oferim un servei de molta qualitat. Possibilitat d’afegir altres serveis com el de fisioteràpia, Podologia, etc.

-Realitzem accions preventives en població sana vulnerable i accions durant el procés evolutiu de la malaltia, tant als familiars com a les persones malaltes, segons les diferents fases que es poden manifestar, sobretot inicial i moderada, modificant les atencions a les necessitats específiques de cada fase.

 

Ens agradaria poder explicar a la població general que som una Unitat Terapèutica de Respir. Oferim un Tractament especialitzat integral no farmacològic per a persones que cursen amb un deteriorament cognitiu i/o físic-funcional a causa d’una malaltia neurodegenerativa i/o un procés agut com un ACV (accident cervell-vascular) així com un respir psicològic per als seus familiars cuidadors. Som compatibles amb un Centre de Dia que ofereix un servei més general.

 

Els tractaments no farmacològics que oferim a la Unitat Terapèutica de Respir són primordials en l’abordament de les afectacions neurodegeneratives i les seues conseqüències, a més de poder atendre als familiars, formant-los i informant-los de forma específica perquè en el seu dia a dia puguen tindre major qualitat de vida.

 

El treball es desenvolupa per un equip de persones qualificades amb titulacions de Psicologia, Sociòloga, Tècnic d’animació sociocultural, Tècnic en Integració social, Tècnic d’ajuda a persones en Situació de dependència, Informàtica i Auxiliar d'infermeria. A més comptem amb la feina de l’equip de voluntaris i dels membres de Junta.

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny