Notícia

Final del 1r Concurs d´interpretació “Faustino Candel” de la Societat Musical Lira Castellonera

La final del 1r Concurs d´interpretació “Faustino Candel” ja té data i lloc de celebració: el pròxim dissabte 1 d´abril, a partir de les 18.00 hores a l´Auditori Rex amb entrada gratuïta per a tots els assistents.

El concurs ha començat amb una fase eliminatòria on participaren els més de 100 alumnes que estudien a l´Escola de Música de la Societat Musical Lira Castellonera.

Després d´una llarga i intensa vesprada on ha destacat el bon nivell dels alumnes i el companyerisme entre tots ells, han sigut seleccionats quatre alumnes de cadascun dels nivells que s´imparteixen a l´Escola de Música.

Els encargats de prendre la complicada decissió de qualificar les actuacions de la final correspondrà a un jurat d´excepció que serà presidit per Beatriz Fernández Aucejo, directora de la Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Castellonera. Junt a ella, com a vocals dels jurat, es trobaran Eduardo Pausà Candel, Flauta de la Banda Municipal de Madrid i membre de la Lira Castellonera, i Faustino Candel Sebastià, Trompeta de la Orquesta de la Comunidad de Madrid i també membre de la Societat Musical Castellonera.

D´altra banda, el lliurament de premis serà realitzat pel Regidor d'Educació Castelló, Lluís Piqueras Quiles, i pel president de la Societat Musical Lira Castellonera, Donato Jiménez Herrero.


Societat Musical Lira Castellonera