Notícia

Programa de Vacances de COCEMFE

VACANCES COCEMFE 2023

 

Objecte

El Programa de Vacances de COCEMFE proporciona unes vacances accessibles i adaptades a les persones amb discapacitat física i orgànica i les seues famílies i/o cuidadors, donant prioritat a les persones amb major grau de discapacitat i menors possibilitats de viatjar per les seues circumstàncies socioeconòmiques.

 

COCEMFE desenvoluparà durant els mesos compresos entre febrer i octubre de 2023 un total de 46 torns de vacances que inclouen diferents destins de turisme de platja, illes, cultural i termalisme, en els quals es podrà gaudir a més, de diferents excursions i activitats complementàries.

 

Requisits:

Persones que acrediten un grau de discapacitat física o orgànica igual o superior al 33%, tenint prioritat els qui superen el 50%.

Ser major de 16 anys. Autorització del pare, mare o tutor/a en cas de menors d'edat.

Poden assistir amb caràcter excepcional els fills i filles de les persones beneficiàries menors de 16 anys, sempre que es justifique la impossibilitat de poder viatjar sense la seua companyia.

La persona acompanyant (*persona sense discapacitat) serà aquella que participa en el torn acompanyant a la persona amb discapacitat beneficiària i, en cas necessari, assistint-la en les activitats de la vida diària.

 

Més informació i sol.licituds

https://www.cocemfe.es/que-hacemos/turismo-accesible/

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny