Notícia

El castelloner Alexandre Gascó guanyador del Campionat Nacional de Karate Shinkyokushinkai

Una vegada més, el jove castelloner Alexandre Gascó Rodrigáñez és notícia a nivell nacional. El dia 4 de Març es va celebrar a Ontinyent el Campionat Nacional de Karate Shinkyokushinkai.
Alexandre, amb tant sols 19 anys, volia pujar per quarta vegada al escaló més alt del pòdium nacional.


El campionat va començar amb la modalitat de ‘Kates’, en la que el castelloner va aconseguir deixar enrere els octaus de final, resultant 4t classificat nacional en la modalitat de ‘Kates’ individual.
Seguidament, va ser el torn dels ‘Kates’ per equips, prova en la que realitzen ‘Kates’ de forma coordinada i sincronitzada tres participants al mateix temps. El nostre castelloner va formar equip amb Aitana Talens i Mario Mahiques, representant al club Esportiu Kotki. Junts aconseguiren executar ‘kates’ tècnicament atractius, aconseguint així ser els segons classificats en aquesta categoria. Ací acabava el matí, però la vesprada prometia ser intensa.


Després de poques hores, tornaven a obrir-se les portes del pavelló per donar pas a la modalitat de ‘Kumite’ (combats). Primerament, es va realitzar la cerimònia d’inici del campionat en la que Alexandre va rebre el guardó per la seua classificació com a 3r classificat en el campionat Europeu de Sofía 2022. Tot seguit van començar els combats, i després d’algunes victòries decidides per elecció dels arbitres en el primer assalt, va aconseguir la victòria final per KO (Knock Out), proclamant-se una vegada més com a Campió Nacional de la categoria sub21 (65-75kg). La tercera vegada de les últimes quatre edicions celebrades.
Esperem que no siga l’última.


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny