Notícia

Punt d’inscripció físic per a la Cursa de la Dona del 25 de març

Ell pròxim dissabte 25 de març tindrà lloc la 1ª Cursa Popular i Marxa de la Dona a Castelló, amb eixida i meta en el poliesportiu municipal “Antoni Escuriet”. L’inici d’aquesta serà a les 17h per a les dues modalitats.

Les inscripcions continuen obertes en la web de mychip.es fins el dia 23 encara que, per tal d’assegurar el detall commemoratiu de la cursa a totes i tots els participants, recomanem incriure’s com a molt tard el dia 16 de març per temes de logística.

Al mateix temps, volem informar-los de que els dies 9, 10, 13, 14 i 15 de març hi haurà un punt d’inscripció presencial de 17h a 19h en l'Escola d'adults de Castelló (C/ Sèquia, 16) on, a més, podran probar-se la samarreta de la cursa.

Per últim, des de l’ajuntament demanem la col·laboració ciutadana per a participar en la cursa com a voluntaris en l’organització d’aquesta. Per tant, tot aquell/a que estiga dispost a ser voluntari/a pot escriure un correu a la direcció tecnicesports@castellosom.com comunicant que vol ser voluntari i amb el seu nom i cognoms.

En els pròxims dies penjarem els dos recorreguts de la cursa, que constaran de 4,5 km aproximadament per a la marxa i 8 km per a la cursa popular.

Salut i molt d’esport!!

 Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny