Notícia

1a cursa i marxa del dia de la dona a Castelló

La I edició de la cursa i marxa per al dia de la dona, és una cursa NO COMPETITIVA de caràcter benèfic, que estarà organitzada per l'Ajuntament de Castelló amb la col·laboració de l'Associació Contra el Càncer a Castelló. La prova es realitzarà el dissabte 25 de març de 2023 a les 17.00 hores. L'eixida i meta de les dues marxes seran al Poliesportiu 'Antonio Escuriet'.


Recorregut marxa 4,5 km 
Recorregut cursa 8 km 

Més avant informarem del recorregut de les dues.


Inscripcions 

La quota d'inscripció serà de 5 € per a la marxa i 7 € euros per a la cursa, que s'hauran de pagar mitjançant plataforma d'inscripcions en: https://www.mychip.es/evento/1-cursa-i-marxa-solidaria-dia-de-la-dona-castello-1

També estarà la possibilitat de col·laborar amb "Dorsal 0" fent aportació mínima de 3€.
El recaptat en les inscripcions serà entregat íntegrament a l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

La inscripció serà fins al 23 de març de 2023 a les 23.59 hores. Però a les inscripcions  posteriors al dia 15 de març no es podrà assegurar el detall de la cursa per temes de logística.

Podran participar en totes aquelles persones que ho desitgen i a la cursa a partir de 16 anys, sempre que estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma. Es recomana la participació en la prova amb la samarreta de la mateixa.

Al mateix temps, aprofitem per demanar la col·laboració de la ciutadania tant en la participació a la cursa com per a exercir de voluntaris en l’organització i desenvolupament d’aquesta. Tota persona que vulga ajudar voluntàriament el dia de la cursa que es pose en contacte enviant el seu nom i cognoms i indicant que vol ser voluntari/a al correu tecnicesports@castellosom.com .

Per a més informació: tecnicesports@castellosom.com
Podeu revisar el reglament al següent document.
En aquest esdeveniment han col·laborat: Frutes i Verdures Alcover-Penalva, Construcciones Eliseo Pla S.L., PerePérez Garrido S.L. i Videca S.A.

 

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny