Notícia

Fira Orienta't 2023 per a l'alumnat de Castelló

Des de l'Ajuntament de Castelló s'ha impulsat La Fira Orienta't per a l'estudiantat, que tindrà lloc el 8,9 i 10 de març a la Biblioteca Pública 'Joan Fuster' de Castelló.

Es tracta d'unes jornades on un equip format per orientadors/res qualificats estaran al pati de l'Obrera juntament amb altres col·laboradors i centres educatius que ofereixen FP's per assessorar i orientar els i les joves sobre la millor manera d'emprar els seus recursos personals.

Estaran organitzats en estands on els visitants podran obtenir l'orientació i la informació de forma precisa i personalitzada.

 

Els centres educatius convidats són els següents:

IES VICENT GANDIA          

PAX                                      

ESAT                              

DESPEGA FORMACIÓN        

IES ENGUERA (XÀTIVA),  el dia 8.  

IES LA COSTERA (dia 9 y 10).

Així mateix, al segon pis l'alumnat farà una dinàmica Kahoot, preparada segons el nivell educatiu i perfil dels participants. Amb aquesta es pretén resoldre dubtes i mites al voltant del món laboral i educatiu amb el feedback dels orientadors.

Amb tot açò, a través de les visites l’alumnat i altres visitants podran:

Auto-conèixer les seues capacitats, interessos, motivacions…

Informar-se sobre les diferents opcions educatives i professionals segons l'etapa en què es troben.

Familiaritzar-se amb el món laboral.

Orientar-se de manera dinàmica, interactiva i lúdica.

 

HORARI:

Dimecres 8 de març pel matí es desenvoluparan les jornades d'orientació educativa per a l’E.S.O de les escoles Hernández, Sant Domènech i de vesprada l’Escola d’adults Paz Mínguez.

Dijous i divendres acudiran tots els cursos de l’I.E.S Vicent Gandia, des de 3r i 4t d’E.S.O fins Batxiller i altres formacions professionals. 

Dimecres i divendres de 10.50 a 11.45, i dimecres, dijous i divendres de 16 a 18 h tindrà lloc la jornada de portes obertes al públic general per informar-se i consular l'acreditació de competències.

‘’El teu futur esta prop de tu i de la teua família.’’

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny