Notícia

La Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera cel·lebrarà aquest diumenge el Concert de Falles

Diumenge 5 de març de 2023
Hora: 18:00 hores
Auditori Rex
Entrada Lliure


“Castelló en Falles” és el nom triat per la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera per al Concert de Pasdobles Fallers que aquesta agrupació cel·lebrarà aquest diumente 5 de març, a les 18:00 hores, a l’Auditori Rex.

No hi ha cap festa sense música i des del seu naixement, les comissions falles sempre han estat acompanyades per agrupacions musicals a les seues cercaviles. 

Serà un concert breu però emotiu, en què els assistents podran escoltar diferents pasdobles que d’una forma o una altra, han estat associats a la festa fallera al llarg de la seua història. En el repertori seleccionat pel seu director, Víctor Gómez Monterde, destaca també la recuperació de dos pasdobles de la compositora María Andrés (València 1910-1992) com són Clavariesa valenciana, i El Delirio, Ché.

Des de la Banda Sènior de la Societat Musical Lira Castellonera volem convidar a totes les falles i el poble de Castelló a gaudir d’aquest concert que naix amb l’objectiu de ser el primer d’una llarga tradició de Concerts de Falles a Castelló.

Vos esperem!!

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny