Notícia

Escola vespertina de reforç educatiu 2023

L'Ajuntament impulsa un Programa de Conciliació Familiar amb l'objectiu d'afavorir l'equilibri entre la vida laboral i familiar dels veïns i les veïnes de Castelló.

Dins d'aquest Programa de Conciliació s'obri un nou servei gratuït: una escola vespertina de reforç educatiu per a xiquetes i xiquets naixcuts entre 2020 i 2009.

L'escola començarà l'1 de febrer i estarà fins al 31 de maig de 2023, de dilluns a divendres amb horari de 17.00 h a 20.00 h a l'Escola d'Adults - CMFPA ''Pau Mínguez.''

La inscripció es pot fer a: https://www.castellosom.es/va/content/escola-vespertina-reforc-educatiu

Durant la vesprada els xiquets i xiquetes inscrits podran realitzar deures, tasques escolars, ampliar coneixements o treballar tècniques d'estudi per reforçar tot allò après a les classes amb l'ajuda dels monitors/es, i a més, gaudiran de diferents jocs i tallers lúdics i creatius.

L'entrada i l’eixida a l'escola serà flexible, ja que es podrà entrar fins a les 17:30 i eixir a partir de les 19:30 h. Tot i això, com que es tracta d'un servei de conciliació familiar, es podrà entrar i eixir fora de l'horari establert notificant als monitors/res l'hora exacta a la qual aniran a recollir-los si és fora de l'horari establert.

Per facilitar l'organització i la previsió de l'escola, a la inscripció es poden triar els dies de la setmana d'assistència, però es tracta d'una aproximació, ja que l'assistència serà flexible i no obligatòria. A més, les noves inscripcions s'hauran de fer abans del divendres (14 h) anterior a l'inici de cada setmana.

Finalment, per tal de garantir la conciliació de totes les famílies de Castelló també s'atendrà a aquelles que per una urgència necessiten deixar els fills/es a l'escola sense haver fet la inscripció, sempre que avisen als monitors/es eixe dia.

Per a consultes telefona al: 647 47 90 12

Recorda, ja pots fer la inscripció a: https://www.castellosom.es/va/content/escola-vespertina-reforc-educatiu

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny