Notícia

La Policia Local de Castelló realitza jornades formatives sobre patinets elèctrics als centres educatius

Els agents de Policia Local junt amb la coordinació del Cap de Policia, Jaume Soler, han estat organitzant als diferents centres educatius de Castelló xerrades informatives sobre VMP (patinets elèctrics).

Els vehicles de mobilitat personal (VMP), entre els quals s'inclouen els patinets elèctrics, són vehicles d'una o més rodes moguts per un motor elèctric que poden assolir una velocitat d'entre 6 i 25 km/h.

Davant el creixement d’aquestos vehícles entre la gent més menuda, els Policies Locals han estat fent jornades informatives als centres educatius amb l'objectiu de què es prenga conciencia i responsabilitat sobre lo que comporta circular amb aquests vehicles. 

Els VMP ofereixen una opció de mobilitat sostenible positiva, pel seu ús eficient de l'espai, velocitat moderada, zero emissions i zero sorolls. Encara que es necessita treballar i informar sobre la seua integració en termes de correcta convivència amb la resta de tipus de transport per incrementar la seguretat viària, per aquest motiu ja s'estan imparint cursos a col·legis i institut i així contribuir a un ús més adequat dels VMP (patinet elèctric) i al coneixement de la nova normativa de circulació sobre aquests vehicles.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny