Notícia

Urbàlia Rurana en concert

Cançons de Nadal valencianes «Pastorets i pastoretes» 

En un poble tan amic d'expressar-se musicalment com el nostre, les nadales han format part, al llarg del temps, dels cants de celebració d'aquesta data del calendari festiu. 

Per aquest espectacle, Urbàlia Rurana ha fet una recopilació i selecció de diferents estils de cançons populars de diverses comarques valencianes versionades pel grup, com són, cançons de les representacions nadalenques, cançons de recapte (asguilandos) i cançons de Reis. Totes són de la tradició musical valenciana i han estat recollides de cançoners, arxius particulars i discografia diversa. Una bona part són totalment inèdites i altres es poden considerar clàssiques del repertori popular valencià. 

El tractament musical amb el qual s'ha adaptat el repertori ha estat l'habitual d'altres obres d'Urbàlia Rurana: arranjaments nous i col•laboratius que respecten la sonoritat mediterrani, a base d'instruments acústics: flautes, saxos, dolçaina, mandoles, guitarres, tuba, bateria i percussions de tota classe que fan de bases a les veus combinades dels membres de la banda.

Divendres 23 de desembre.

Auditori Municipal Rex.

19:30 h. Entrada gratuïta.

 


Butlletí

Dona’ns la teua adreça electrònica i t’enviarem les novetats per correu


giny